Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Зарицька М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Томашевська Л. А. 
Вплив магнітних полів промислової частоти на морфологічний склад крові щурів [Електронний ресурс] / Л. А. Томашевська, Т. Є. Кравчун, М. В. Зарицька, Л. П. Лемешко, С. В. Медведєв // Гігієна населених місць. - 2013. - Вип. 61. - С. 405-411. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gnm_2013_61_69
Попередній перегляд:   Завантажити - 254.603 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Зарицька М. В. 
Механізми участі оксиду азоту у розвитку патологічних процесів серцево-судинної системи [Електронний ресурс] / М. В. Зарицька // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Медицина. - 2014. - Вип. 6. - С. 17-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmgu_medf_2014_6_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 204.731 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Зарицька М. В. 
Дослідження впливу харчування на розвиток хвороб системи кровообігу [Електронний ресурс] / М. В. Зарицька, О. І. Семенова, Н. О. Бублієнко, Т. Л. Ткаченко, А.В. Котинський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 45. - С. 26-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2012_45_7
Проаналізовано залежність розвитку захворювань від незбалансованого харчування. Встановлено, що виникнення певних захворювань зумовлюють надмірне споживання жирів, насичених жирів, холестерину, рафінованого цукру, солі, алкоголю та недостатнє споживання поліненасичених жирів, складних вуглеводів і клітковини, вітамінів та мінералів. Проаналізовано роль цис- та транс-ізомерів жирних кислот в раціоні харчування людини, а також можливий розвиток серцево-судинних захворювань в разі незбалансованого харчування.
Попередній перегляд:   Завантажити - 114.317 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Зарицька М. І. 
Формування словесної мови дітей дошкільного віку з вадами слуху. Можливість використання методики М. О.Зайцева [Електронний ресурс] / М. І. Зарицька // Освіта осіб з особливими потребами: шляхи розбудови. - 2014. - Вип. 7. - С. 170-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ooop_2014_7_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 383.01 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського